Szukaj w treści

Dachsberger & Söhne GmbH

rzeźnia i zakład rozbioru mięsa

Od ponad 60 lat nasz zakład rzeźniczy i rozbioru mięsa w procesie produkcji i przetwarzania produktów mięsnych stawia na wiarygodność, kompetencję i najwyższą jakość. Doceniają to klienci w kraju i zagranicą.

Niezależnie, czy chodzi o produkty świeże czy mrożone – firma Dachsberger dysponuje wszelkimi środkami, aby terminowo spełniać Państwa wymagania.

Dachsberger Fleisch ręczy za jakość swoich produktów. Gwarantują to rolnicy z rejonów Waldviertel i Weinviertel, którzy zaopatrują nas w najlepszą wieprzowinę w regionie.

Większość wytwarzanych przez nas produktów pochodzi z własnego uboju. Pozostałe sprowadzamy od wyselekcjonowanych austriackich dostawców.

Najwyższą jakość produktów gwarantują właściciele Friedrich i Alfred Dachsberger, którzy osobiście czuwają nad jakością wyrobów i ich wykonania. Największym atutem firmy Dachsberger jest świeżość mięsa, jak również duża hala magazynowa z zamrażarkami, która umożliwia realizację zamówień w jak najkrótszym czasie, aby świeże i mrożone produkty w terminie dotarły do miejsca przeznaczenia.

Liczne samochody-chłodnie codziennie opuszczają zakład produkcyjny w Gauderndorf, aby zaopatrywać całą Austrię i Europę w świeże mięso „Dachsberger Fleisch“.

Produkty:

Mięso wieprzowe, części wieprzowe

Masz pytania?    

Marcin Mikulski
ecoplus International Polska
Sp. z o.o.
Marynarska Point Phase II
Postępu 15C
02-676 Warszawa