Szukaj w treści

Denise Bäckerin

Wyjątkowy ręcznie wytwarzany chleb i przekąski do wina w jakości Demeter.

Zakład Denise Pölzelbauer od 5 pokoleń wypieka i tworzy ręcznie chleb i przekąski do wina w jakości Demeter. Najmłodsza mistrzyni piekarstwa w Austrii i jedyna posiadająca certyfikację Demeter wytwarza swoje produkty wg metody 5 przemian tradycyjnej medycyny chińskiej (TCM). Tradycja, indywidualność i równowaga to cechy jej wyjątkowych produktów.

Produkty:

  • PRZEKĄSKI DO WINA Z MĄKĄ PSZENNĄ I Z PESTEK WINOGRON | rodzaje: Chili-Sezam, Rozmaryn, Czosnek-Majeranek, Cebula-Tymianek, Delikatesowe
  • PRZEKĄSKI DO WINA Z MĄKĄ ORKISZOWĄ I Z PESTEK WINOGRON | rodzaje: Czarny Pieprz, Sól Morska, Rozmaryn
  • BIO CRISP | Przekąska z mąki orkiszowej. Rodzaje: Rozmaryn, Mąka z konopi, Curry & Czarnuszka
  • Chleb i wypieki z mąki orkiszowej, żytniej i pszenicy kamut*

 

*wegańskie, bezlaktozowe, bez drożdży, bez pszenicy

 

Wszystkie składniki pochodzą z kontrolowanych biodynamicznych upraw rolniczych. Stosowane mąki mielimy sami we własnym młynie kamiennym.

Masz pytania?    

Marcin Mikulski
ecoplus International Polska
Sp. z o.o.
Marynarska Point Phase II
Postępu 15C
02-676 Warszawa