Szukaj w treści

Schorn's

Ekologiczne chrupki kukurydziane z lokalnej produkcji w smakach sól, chili i czosnek. Wegańskie, bez laktozy i bez cukru

Schorn’s Kukuruz ekologiczne chrupki kukurydziane – regionalne, ekologiczne i wegańskie!

Pochodzące z lokalnych upraw i produkowane w miejscowym certyfikowanym ekologicznie gospodarstwie Hannesa Schorn, ekologiczne chrupki kukurydziane przekonują swoim czystym smakiem – naturalnym i bez jakichkolwiek dodatków. Zgodnie z mottem „mniej znaczy więcej” tylko wybrane regionalne i ekologiczne składniki trafiają do opakowań. Chrupki z kukurydzy, oleju słonecznikowego i soli dostępne są ponadto w dwóch innych wariantach smakowych: czosnek i chili.

Ekologiczne chrupki to trendowa innowacja wolna od laktozy, cukru i glutenu.

Masz pytania?    

Marcin Mikulski
ecoplus International Polska
Sp. z o.o.
Marynarska Point Phase II
Postępu 15C
02-676 Warszawa