Szukaj w treści

Sojarei Vollwertkost-Gesellschaft m.b.H.

Przetwórstwo austriackich ziaren soi z upraw ekologicznych i niemodyfikowanych genetycznie

Starannie wybrane austriackie ziarna soi, z upraw ekologicznych i niemodyfikowane genetycznie – to podstawowe wartości firmy Sojarei, zajmującej się przetwórstwem soi. Z wielkim zaangażowaniem i doświadczeniem, zespołem złożonym z wartościowych pracowników i wysokimi wymogami jakościowymi Sojarei w ciągu 30 lat swojego istnienia stała się tym, czym jest dzisiaj: wiodącym producentem przetwórstwa soi, partnerem renomowanych austriackich sieci handlowych, drogerii oraz dostawcą renomowanych sieci gastronomicznych.

Produkty:

  • Tofu (bio tofu pieczone Balkan i Thai, bio tofu z czosnkiem niedźwiedzim, bio tofu z bazylią, bio tofu z chili, bio tofu wędzone, bio tofu z migdałami i orzechami, bio tofu naturalne, bio tofu z oliwkami, bio tofu pizza)
  • Wyjątkowe tofu niewymagające przechowywania w lodówce (przydatność do spożycia 40 tygodni, zamiast sześciu – w przypadku zwykłego tofu)
  • Kotleciki
  • Dania gotowe
  • Seitan
  • Pasty kanapkowe

Masz pytania?    

Marcin Mikulski
ecoplus International Polska
Sp. z o.o.
Marynarska Point Phase II
Postępu 15C
02-676 Warszawa